Loading...

inbouwunits met 2xstroom 230V + 2xUSB Charger + 1x Keystone

1 week
1 week

Inbouwunits stroom-USB-Keystone, 2x 230V aansluiting, 2x USB Charge, 1x keystone (2 vrije posities). Nu bij Moonen Kantoormeubelen.

169.00 excl. BTW

rvs wit (RAL 9010) zwart (RAL 9005)

Persoonlijke ondersteuning

Een vraag? Wij staan voor je klaar.

Montage service

Waar nodig bieden wij professionele montage aan

Veilig online betalen

Ideal, Card, Bancontact/MisterCash of KBC

Gratis verzending

Vanaf €150,- door heel Nederland én België

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “inbouwunits met 2xstroom 230V + 2xUSB Charger + 1x Keystone” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Productomschrijving

Optimaliseer je werkplek met de nieuwste “inbouwunits stroom-USB-Keystone”
Het efficiënt beheren van kabels en stroomvoorzieningen is essentieel voor een moderne werkplek. De nieuwste elektrificatie inbouwunit voor stroom, USB en keystone-connectoren biedt een veelzijdige en stijlvolle oplossing. Deze unit kan eenvoudig in een bureaublad worden verzonken en biedt flexibele aansluitmogelijkheden voor al je apparaten. Hier bespreken we de kenmerken, voordelen en toepassingen van deze geavanceerde inbouwunit, zodat je je werkplek optimaal kunt inrichten.

Wat maakt deze “inbouwunits stroom-USB-Keystone” uniek?

Deze “inbouwunits stroom-USB-Keystone” onderscheidt zich door zijn frisse en moderne uitstraling, gecombineerd met functionaliteit en gebruiksgemak. Uitgerust met een afdekklep die met een simpele druk zachtjes en traploos open of dicht kan worden gedaan, biedt de unit een nette en georganiseerde oplossing voor je kabelmanagement.

File power desk 2x230V 2x usb charger 1x keystone half open wit
 

Belangrijke kenmerken van de inbouwunit

  1. Eenvoudige montage: De inbouwunit is ontworpen voor eenvoudige installatie. Met een vaste aansluitsnoer van 1 meter lang en een GST18-plug aan het uiteinde, kan de unit snel en gemakkelijk op het stroomnetwerk worden aangesloten.
  2. Meerdere aansluitingen:
    • Twee 230V-stroomaansluitingen: Voor het aansluiten van apparaten zoals laptops, monitors en andere kantoorapparatuur.
    • Twee USB-oplaadpoorten: Voor het opladen van smartphones, tablets en andere USB-apparaten.
    • Keystone-connectoren: De unit heeft een positie met twee vrije Keystone-posities, die je kunt invullen met verschillende connectoren zoals RJ45, USB, HDMI, VGA, of als kabeldoorvoer.
  3. Afdekklep: De afdekklep biedt bescherming tegen stof en vuil en zorgt voor een nette uitstraling wanneer de aansluitingen niet in gebruik zijn.
  4. Kleuropties: De unit is beschikbaar in wit, zwart en aluminium, zodat je de kleur kunt kiezen die het beste bij je werkplek past.
file power desk in 2x 230V 2x usb charger 1x key stone dicht
 

Voordelen van de inbouwunit

  1. Flexibiliteit en maatwerk: De Keystone-positie met twee vrije posities stelt je in staat om de unit aan te passen aan je specifieke behoeften. Voeg eenvoudig de connectors toe die je nodig hebt voor je apparaten, of gebruik de positie als kabeldoorvoer.
  2. Ruimtebesparend ontwerp: Door de unit in je bureaublad te verzinken, bespaar je waardevolle ruimte op je bureau. Dit zorgt voor een opgeruimde en efficiënte werkplek.
  3. Gebruiksgemak: De afdekklep en eenvoudige montage maken de unit zeer gebruiksvriendelijk. Je hebt snel toegang tot stroom en USB-aansluitingen zonder gedoe met losse kabels en laders.
  4. Moderne uitstraling: De strakke, moderne vormgeving van de unit draagt bij aan een professionele uitstraling van je werkplek.

Toepassingen van de inbouwunit

Deze veelzijdige “inbouwunits stroom-USB-Keystone” is ideaal voor verschillende omgevingen, waaronder:

  • Kantooromgevingen: Perfect voor werkplekken waar meerdere apparaten zoals laptops, monitors en telefoons moeten worden aangesloten en opgeladen. De aanpasbare Keystone-positie maakt het mogelijk om netwerkaansluitingen of andere connectoren toe te voegen, wat handig is voor IT-afdelingen en tech-savvy professionals.
  • Thuiswerkplekken: Voor thuiswerkers biedt de inbouwunit een nette en handige oplossing om al hun apparaten op te laden zonder veel ruimte in te nemen. Dit is ideaal voor een georganiseerde en productieve thuiswerkplek.
  • Vergaderruimtes: In vergaderruimtes waar verschillende mensen hun apparaten moeten opladen, biedt de inbouwunit een gemakkelijke en toegankelijke oplossing. Het zorgt ervoor dat iedereen zijn apparaten kan gebruiken zonder dat er verlengsnoeren en extra laders nodig zijn.

Installatietips voor de inbouwunit

  1. Bepaal de juiste locatie: Kies een geschikte plek op je bureaublad waar de unit goed bereikbaar is maar geen andere functies van het bureau hindert.
  2. Gebruik de juiste gereedschappen: Zorg ervoor dat je een geschikte boor en zaag hebt om het gat voor de unit te maken. Meet zorgvuldig om ervoor te zorgen dat het gat op de juiste plek komt.

Volg de installatie-instructies: Volg de meegeleverde installatie-instructies om de “inbouwunits stroom-USB-Keystone” correct te plaatsen en aan te sluiten op het stroomnet. Controleer of alle verbindingen veilig en correct zijn gemaakt.

Specificaties van de “inbouwunits stroom-USB-Keystone”:

  • 2x USB Charge
  • kleur wit, zwart of aluminium
  • inbouwunit met 2x 230V-aansluiting
  • vaste aansluitsnoer: 1 meter lang met GST18-plug
  • 1x Keystone-positie met 2 vrije posities voor aanpasbare configuratie
  • de keystone positie is in te vullen met bv: data RJ 45, CAT 5 en CAT 6, USB 2.0/3.0, USB C, HDMI, VGA connectors of eenvoudigweg te gebruiken als een kabeldoorvoer
file power desk in 2x 230V 2x usb charger 1x keystone afmetingen voorkant
 

Conclusie

De nieuwste “inbouwunits stroom-USB-Keystone” biedt een flexibele en stijlvolle oplossing voor kabelmanagement op je werkplek. Met zijn eenvoudige installatie, aanpasbare configuratie en moderne uitstraling is deze unit een waardevolle toevoeging aan elke moderne werkplek. Door te investeren in deze inbouwunit, kun je de efficiëntie en organisatie van je werkplek aanzienlijk verbeteren, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor een veilige en betrouwbare stroomvoorziening voor al je apparaten.

Andere suggesties…

  • koppelsnoer GST
    koppelsnoer eGST
    8.50 excl. BTW
  • aansluitsnoer eGST koppeling 0,5-8 meter
    aansluitsnoer eGST
    12.00 excl. BTW
  • stekkerdoos-3xstroom
    stekkerdoos 3-6 x stroom incl montagesteun
    33.50 excl. BTW
  • opbouw elektrificatie stroom+usb powerdock 2xstroom 230v 2x sb charge, zwart
    2x230V + 2xUsb charge opbouw elektrificatie tafelmodel
    70.95 excl. BTW

Andere suggesties…

  • koppelsnoer GST
    koppelsnoer eGST
    8.50 excl. BTW
  • aansluitsnoer eGST koppeling 0,5-8 meter
    aansluitsnoer eGST
    12.00 excl. BTW
  • stekkerdoos-3xstroom
    stekkerdoos 3-6 x stroom incl montagesteun
    33.50 excl. BTW
  • opbouw elektrificatie stroom+usb powerdock 2xstroom 230v 2x sb charge, zwart
    2x230V + 2xUsb charge opbouw elektrificatie tafelmodel
    70.95 excl. BTW