Loading...

inbouw pad met usb charger en 230V aansluiting

1 week
1 week

Inbouw pad voor ieder bureaublad, boormaat 60 mm. Unit met usb lader (charger) en 230V aansluiting. Aansluitsnoer van 3 meter. In zwart of wit.

65.00 excl. BTW

Persoonlijke ondersteuning

Een vraag? Wij staan voor je klaar.

Montage service

Waar nodig bieden wij professionele montage aan

Veilig online betalen

Ideal, Card, Bancontact/MisterCash of KBC

Gratis verzending

Vanaf €150,- door heel Nederland én België

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “inbouw pad met usb charger en 230V aansluiting” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Productomschrijving

Inbouwunits voor kabelmanagement: optimaliseer je werkplek met handige oplaadoplossingen
Kabelmanagement speelt een cruciale rol bij het creëren van een georganiseerde, efficiënte en veilige werkruimte. Een van de innovatiefste oplossingen hiervoor is de inbouwunit met USB-lader en 230V-aansluiting. Deze unit is ontworpen om gemakkelijk in elk bureaublad te passen en biedt handige oplaadmogelijkheden voor je apparaten. In dit artikel bespreken we de kenmerken, voordelen en toepassingen van deze inbouwunit, zodat je je werkplek optimaal kunt inrichten.

Wat is een inbouw pad?

Een inbouwunit is een handige oplossing voor het integreren van oplaadmogelijkheden in je bureaublad. Je kunt deze unit in elk bureaublad plaatsen door simpelweg een gat van 60 mm te boren en de unit in het blad te bevestigen. Hoewel het design lijkt op de beter bekende grommet, biedt deze unit extra functionaliteiten, zoals een USB-lader en een 230V-aansluiting.

inbouwpad inclusief usb charger en 230v aansluiting wit schuin boven
 

Belangrijke kenmerken van de inbouw pad

  1. USB-lader en 230V-aansluiting: Deze inbouwunit is uitgerust met zowel een USB-lader als een 230V-aansluiting, waardoor je twee apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Dit is ideaal voor moderne werkplekken waar steeds meer apparaten zoals smartphones, tablets en laptops stroom nodig hebben.
  2. Eenvoudige installatie: De unit is gemakkelijk te installeren. Boor een gat van 60 mm in je bureaublad, plaats de unit erin en sluit de kabel aan op het stroomnet. De installatie kan snel en zonder veel moeite worden uitgevoerd.
  3. Kleuropties: De inbouwunit is leverbaar in twee kleuren, zwart en wit. Hierdoor kun je de unit kiezen die het beste bij de uitstraling van je kantoor of werkplek past.
  4. Lang aansluitsnoer: De unit wordt geleverd met een aansluitsnoer van 3 meter lengte en een randaarde stekker. Dit geeft je voldoende flexibiliteit om de unit op een geschikte plek aan te sluiten.

Voordelen van de inbouw pad

  1. Ruimtebesparing: Door de unit in je bureaublad te integreren, bespaar je waardevolle ruimte op je bureau. Dit zorgt voor een opgeruimde en efficiënte werkplek.
  2. Gebruiksgemak: Met de USB-lader en 230V-aansluiting binnen handbereik kun je eenvoudig en snel je apparaten opladen. Dit is vooral handig in drukke werkomgevingen waar je vaak meerdere apparaten tegelijk moet gebruiken.
  3. Veiligheid: De unit is geaard, wat zorgt voor een veilige stroomtoevoer en bescherming biedt tegen elektrische problemen. Dit is cruciaal in een werkomgeving waar veel elektronische apparaten worden gebruikt.
inbouwpad inclusief usb charger en 230v aansluiting wit
 

Toepassingen van de inbouw pad

De veelzijdigheid van deze inbouwunit maakt het een waardevolle toevoeging aan verschillende omgevingen, waaronder:

  • Kantooromgevingen: In een kantoor met meerdere werknemers kunnen de USB-lader en 230V-aansluiting helpen om alle benodigde apparaten opgeladen en klaar voor gebruik te houden. Het integreren van deze units in bureaubladen helpt bij het organiseren van kabelmanagement.
  • Thuiswerkplekken: Voor thuiswerkers biedt de inbouwunit een nette en handige oplossing om al hun apparaten op te laden zonder veel ruimte in te nemen.
  • Vergaderruimtes: In vergaderruimtes waar verschillende mensen hun apparaten moeten opladen, biedt de inbouwunit een gemakkelijke en toegankelijke oplossing. Het zorgt ervoor dat iedereen zijn apparaten kan gebruiken zonder dat er verlengsnoeren en extra laders nodig zijn.

Installatietips voor de inbouw pad

  1. Bepaal de juiste locatie: Kies een geschikte plek op je bureaublad waar de unit goed bereikbaar is en geen andere functies van het bureau hindert.
  2. Gebruik de juiste gereedschappen: Zorg ervoor dat je een geschikte boor en zaag hebt om het gat van 60 mm te maken. Meet zorgvuldig om ervoor te zorgen dat het gat op de juiste plek komt.
  3. Volg de installatie-instructies: Volg de meegeleverde installatie-instructies om de unit correct te plaatsen en aan te sluiten op het stroomnet.
inbouwpad inclusief usb charger en 230v aansluiting wit zijkant
 

Specificaties van de inbouw pad:

  • kleur: zwart of wit
  • boormaat: 60 mm
  • usb lader: ja
  • 230V aansluiting: ja
  • snoer: 3 meter

Conclusie

De inbouw pad met USB-lader en 230V-aansluiting is een praktische en stijlvolle oplossing voor kabelmanagement in diverse werkplekken. Door deze unit in je bureaublad te integreren, kun je een georganiseerde en efficiënte werkruimte creëren waar je al je apparaten gemakkelijk kunt opladen. Met de eenvoudige installatie, veilige stroomtoevoer en ruimtebesparende ontwerp is deze inbouwunit een waardevolle toevoeging aan elke moderne werkplek. Investeer in deze handige oplossing en ervaar het gemak en de orde die het biedt aan jouw dagelijkse werkzaamheden.

Andere suggesties…

  • stekkerdoos-3xstroom
    stekkerdoos 3-6 x stroom incl montagesteun
    33.50 excl. BTW
  • inbouwunits stroom-USB-Keystone
    inbouwunits met 2xstroom 230V + 2xUSB Charger + 1x Keystone
    169.00 excl. BTW
  • opbouw elektrificatie stroom+usb powerdock 2xstroom 230v 2x sb charge, zwart
    2x230V + 2xUsb charge opbouw elektrificatie tafelmodel
    70.95 excl. BTW

Andere suggesties…

  • stekkerdoos-3xstroom
    stekkerdoos 3-6 x stroom incl montagesteun
    33.50 excl. BTW
  • inbouwunits stroom-USB-Keystone
    inbouwunits met 2xstroom 230V + 2xUSB Charger + 1x Keystone
    169.00 excl. BTW
  • opbouw elektrificatie stroom+usb powerdock 2xstroom 230v 2x sb charge, zwart
    2x230V + 2xUsb charge opbouw elektrificatie tafelmodel
    70.95 excl. BTW