Loading...

aansluitsnoer eGST

1 week
1 week

Stroom aansluitsnoer met eGST18 aansluiting. Aansluitsnoeren 1-7 mtr van netstroom stekker naar GST 18. Moonen verkoopt ook koppelsnoeren.

12.00 excl. BTW

Persoonlijke ondersteuning

Een vraag? Wij staan voor je klaar.

Montage service

Waar nodig bieden wij professionele montage aan

Veilig online betalen

Ideal, Card, Bancontact/MisterCash of KBC

Gratis verzending

Vanaf €150,- door heel Nederland én België

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “aansluitsnoer eGST” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Productomschrijving

De ultieme gids voor kabelmanagement: alles wat je moet weten over het wieland eGST-aansluitsnoer
Kabelmanagement is een essentieel aspect van elke elektrische installatie, of het nu gaat om een kantoor, een industrieel complex of een thuiswerkplek. Een van de meest veelzijdige oplossingen voor het beheren van stroommodules is het wieland eGST-snoer. Hier gaan we dieper in op de voordelen, toepassingen en eigenschappen van dit snoer. Je zult ontdekken hoe het kan bijdragen aan een veilige, efficiënte en georganiseerde elektrische installatie.

Wat is een wieland eGST-aansluitsnoer?

Het wieland eGST-snoer is speciaal ontworpen om compatibel te zijn met bijna elke stroommodule. Het snoer is uitgerust met een netstroomstekker met randaarde aan de ene kant en een GST-aansluiting aan de andere kant. Dit maakt het een veelzijdige oplossing die eenvoudig aan verschillende apparaten en systemen kan worden gekoppeld.

aansluitsnoer eGST koppeling 0,5-8 meter
 

Waarom kiezen voor het wieland eGST-aansluitsnoer?

  1. Veiligheid: De wieland eGST-aansluiting staat bekend om zijn betrouwbaarheid en veiligheid. De gestandaardiseerde verbinding zorgt voor een stevige bevestiging aan de stroommodule, wat het risico op losraken of kortsluiting vermindert. Hierdoor kan het snoer op een efficiënte en stabiele manier stroom leveren aan de gewenste apparatuur.
  2. Geaard: Met een randaardestekker aan de ene kant van het snoer kan het veilig op het lichtnet worden aangesloten. Dit zorgt voor een stabiele stroomtoevoer en biedt bescherming tegen mogelijke elektrische problemen.
  3. Flexibiliteit en compatibiliteit: Of het nu gaat om kantoorapparatuur, verlichtingssystemen of industriële machines, dit stroomaansluitsnoer biedt een hoge mate van flexibiliteit. Het elimineert de noodzaak van meerdere snoeren met verschillende aansluitingen, wat het installatieproces vereenvoudigt.
  4. Duurzaamheid: Dankzij de robuuste constructie en gestandaardiseerde connectoren is het wieland eGST-snoer een betrouwbare keuze voor diverse stroomtoepassingen. Het is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik.

Toepassingen van het wieland eGST-aansluitsnoer

Het wieland eGST-aansluitsnoer is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder:

  • Kantoorapparatuur: Het snoer kan worden gebruikt om computers, printers en andere kantoorapparatuur van stroom te voorzien. Dankzij de eenvoudige en veilige aansluiting is het ideaal voor werkplekken waar betrouwbaarheid cruciaal is.
  • Verlichtingssystemen: Of het nu gaat om commerciële verlichting of thuisverlichting, het wieland eGST-aansluitsnoer biedt een efficiënte manier om verlichtingssystemen te installeren en te beheren.
  • Industriële machines: In industriële omgevingen waar zware machines en apparatuur worden gebruikt, zorgt dit snoer voor een stabiele en veilige stroomtoevoer, wat essentieel is voor de continuïteit van de bedrijfsvoering.

Hoe verbeter je kabelmanagement met het wieland eGST-aansluitsnoer?

Een goede kabelmanagementstrategie kan helpen om je werkruimte georganiseerd en veilig te houden. Hier zijn enkele tips om kabelmanagement te verbeteren met behulp van het wieland eGST-snoer:

  1. Gebruik kabelgoten en -binders: Houd je kabels georganiseerd door ze in kabelgoten te plaatsen of met kabelbinders bij elkaar te binden. Dit voorkomt dat kabels in de war raken en vermindert het risico op schade.
  2. Label je kabels: Label je kabels om snel te kunnen identificeren welke kabel waarvoor dient. Dit is vooral handig in complexere installaties met veel verschillende aansluitingen.
  3. Plan je installatie: Voordat je begint met het aansluiten van je apparatuur, maak een plan voor de kabelroute. Dit helpt om onnodige lengtes en kronkels te voorkomen en zorgt voor een nette installatie.
  4. Regelmatige inspectie en onderhoud: Controleer je kabels regelmatig op slijtage en schade. Vervang beschadigde kabels onmiddellijk om veiligheidsrisico’s te voorkomen.

Specificaties van de aansluitsnoer eGST:

  • kleur: zwart
  • lengte: 1 t/m 7 meter

Conclusie

Het wieland eGST-snoer is een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor diverse stroomtoepassingen. Met zijn veilige en gestandaardiseerde aansluiting, duurzame constructie en brede compatibiliteit is het een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte manier om stroommodules te beheren. Door te investeren in een kwalitatief hoogwaardig aansluitkabel zoals het wieland eGST-aansluitsnoer, kun je de veiligheid en efficiëntie van je elektrische installatie aanzienlijk verbeteren.

Andere suggesties…

  • koppelsnoer GST
    koppelsnoer eGST
    8.50 excl. BTW
  • stekkerdoos-3xstroom
    stekkerdoos 3-6 x stroom incl montagesteun
    33.50 excl. BTW
  • inbouwunits stroom-USB-Keystone
    inbouwunits met 2xstroom 230V + 2xUSB Charger + 1x Keystone
    169.00 excl. BTW
  • opbouw elektrificatie stroom+usb powerdock 2xstroom 230v 2x sb charge, zwart
    2x230V + 2xUsb charge opbouw elektrificatie tafelmodel
    70.95 excl. BTW

Andere suggesties…

  • koppelsnoer GST
    koppelsnoer eGST
    8.50 excl. BTW
  • stekkerdoos-3xstroom
    stekkerdoos 3-6 x stroom incl montagesteun
    33.50 excl. BTW
  • inbouwunits stroom-USB-Keystone
    inbouwunits met 2xstroom 230V + 2xUSB Charger + 1x Keystone
    169.00 excl. BTW
  • opbouw elektrificatie stroom+usb powerdock 2xstroom 230v 2x sb charge, zwart
    2x230V + 2xUsb charge opbouw elektrificatie tafelmodel
    70.95 excl. BTW