Loading...

decoratieve scheidingswand

4 weken
4 weken

Decoratieve scheidingswand beschikbaar in verschillende stijlen en afmetingen. Een mooi product om jouw kantoor helemaal compleet te maken.

489.00 excl. BTW

antraciet beige beton gras hout marmer papier roest zand

Persoonlijke ondersteuning

Een vraag? Wij staan voor je klaar.

Montage service

Waar nodig bieden wij professionele montage aan

Veilig online betalen

Ideal, Card, Bancontact/MisterCash of KBC

Gratis verzending

Vanaf €150,- door heel Nederland én België

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “decoratieve scheidingswand” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Productomschrijving

Ontdek de voordelen van onze decoratieve scheidingswand
In een dynamische werkruimte is het belangrijk om zones te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Onze decoratieve scheidingswand biedt de perfecte oplossing om afgesloten of half gesloten ruimtes te creëren, terwijl het tegelijkertijd visuele rust brengt. Of het nu gaat om sollicitatiegesprekken, functioneringsgesprekken, of het presenteren van plannen, onze wanden bieden de privacy die je nodig hebt.

scheidingswand kantoor setting

Veelzijdige toepassing en visuele rust

– Privacy in elke ruimte

Onze decoratieve scheidingswanden zijn ideaal voor het creëren van privéruimtes binnen open kantoortuinen. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen, waardoor je privacy kunt creëren waar dat nodig is. Dit maakt ze perfect voor uiteenlopende situaties zoals sollicitatiegesprekken, vertrouwelijke gesprekken en presentaties.

– Esthetische waarde

Dankzij de verschillende stofferingsmogelijkheden, zijn de decoratieve scheidingswanden een mooie aanvulling op de inrichting van je kantoor of bedrijfspand. De wanden zijn aan beide zijden gestoffeerd, waardoor je ze overal kunt plaatsen zonder in te leveren op esthetiek. De dubbele stoffering biedt je meer creatieve vrijheid om de wanden in te passen in jouw interieur.

– Akoestische bescherming

Voor een rustige en kalme omgeving kunnen de decoratieve scheidingswanden worden uitgerust met akoestische bescherming. Deze absorberen geluid effectief, wat bijdraagt aan een stillere werkomgeving. Dit is bijzonder waardevol in drukke kantoortuinen waar geluidsprikkels de concentratie kunnen verstoren.

scheidingswand beach

Flexibiliteit en maatwerk

1. Beschikbare maten

Onze decoratieve scheidingswanden zijn beschikbaar in twee verschillende breedtes: 94x39x174 cm en 160x39x174 cm (BxDxH). Dit maakt ze geschikt voor diverse toepassingen en ruimtes. Bovendien kunnen de wanden gemakkelijk gekoppeld worden, zodat je de decoratie kunt voortzetten in dezelfde stijl en grotere ruimtes kunt opdelen.

2. Eenvoudige montage

De decoratieve akoestische panelen worden gedemonteerd geleverd, maar zijn eenvoudig te monteren. Dit zorgt ervoor dat je ze snel en zonder veel moeite in gebruik kunt nemen, wat tijd en moeite bespaart tijdens de installatie.

3. Brandvertragende stof

Veiligheid is een belangrijke overweging in elke werkruimte. Onze scheidingswanden zijn gemaakt van brandvertragende stof, wat bijdraagt aan de veiligheid van jouw werkplek. Dit zorgt voor extra gemoedsrust, wetende dat je ruimte niet alleen mooi en functioneel, maar ook veilig is.

Creëer een optimale werkomgeving

Onze decoratieve scheidingswanden zijn ontworpen om zowel functioneel als visueel aantrekkelijk te zijn. Door te kiezen voor onze wanden, kun je niet alleen privacy creëren, maar ook bijdragen aan een serene en productieve werkomgeving. Of je nu een open kantoorruimte wilt opdelen of specifieke zones wilt creëren voor vertrouwelijke gesprekken, onze decoratieve scheidingswanden bieden de flexibiliteit en esthetiek die je nodig hebt.

scheidingswand gras

Specificaties van de decoratieve scheidingswand:

  • brandvertragende stof: veilig en geschikt voor elke werkruimte
  • diverse kleuren en decoraties: aanpasbaar aan jouw interieurstijl
  • eenvoudige montage: gedemonteerde levering voor snelle en gemakkelijke installatie
  • beschikbaar in 2 breedtes: 94x39x174 cm en 160x39x174 cm (BxDxH)
  • eenvoudig te koppelen: voor een uniforme en doorlopende decoratie
  • dubbelzijdige stoffering: creëert meer creatieve mogelijkheden voor plaatsing
  • optionele akoestische bescherming: voor een stillere en kalme werkomgeving

Conclusie

Onze decoratieve scheidingswanden zijn een veelzijdige en esthetische oplossing voor elke werkruimte. Met hun eenvoudige verplaatsbaarheid, verschillende stofferingsopties, en mogelijkheid tot akoestische bescherming, bieden ze zowel visuele rust als privacy. Bestel vandaag nog jouw decoratieve scheidingswand en ervaar de voordelen van een geoptimaliseerde werkplek die zowel functioneel als mooi is.

Andere suggesties…

  • Geluiddempende Scheidingswand
    geluiddempende scheidingswand
    Voor 370.00 excl. BTW
  • Geluiddempend Schrijfbord - Hoog
    geluiddempend schrijfbord
    Voor 849.00 excl. BTW
  • verrijdbaar magneetbord
    verrijdbaar magneetbord
    450.00 excl. BTW

Andere suggesties…

  • Geluiddempende Scheidingswand
    geluiddempende scheidingswand
    Voor 370.00 excl. BTW
  • Geluiddempend Schrijfbord - Hoog
    geluiddempend schrijfbord
    Voor 849.00 excl. BTW
  • verrijdbaar magneetbord
    verrijdbaar magneetbord
    450.00 excl. BTW