Loading...

geluiddempende bureau voorzetwand

2-3 weken
2-3 weken

Deze geluiddempende bureau voorzetwand biedt uitstekende akoestiek en is eenvoudig te gebruiken. Ontdek het vandaag nog bij Moonen.

Voor 363.00 excl. BTW

aluminium wit zwart

Persoonlijke ondersteuning

Een vraag? Wij staan voor je klaar.

Montage service

Waar nodig bieden wij professionele montage aan

Veilig online betalen

Ideal, Card, Bancontact/MisterCash of KBC

Gratis verzending

Vanaf €150,- door heel Nederland én België

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “geluiddempende bureau voorzetwand” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Productomschrijving

Verbeter de werkplek met geluiddempende bureau voorzetwanden
Een productieve werkplek vereist zowel een rustige omgeving als voldoende privacy. Onze geluiddempende bureau voorzetwanden met gestoffeerde akoestische panelen bieden een ideale oplossing voor beide behoeften. Deze wanden verminderen afleidingsprikkels en zorgen voor visuele rust, waardoor de concentratie en productiviteit van de gebruiker worden verhoogd.

Wat zijn geluiddempende bureau voorzetwanden?

Geluiddempende bureau voorzetwanden zijn speciaal ontworpen schermen die voor het bureau worden geplaatst en dienen als een visuele en akoestische barrière. Ze bestaan uit panelen met een aluminium kader, een LVL houten binnenframe en zijn gevuld met hoogwaardig akoestisch materiaal. Met een hoge akoestische waarde van 0,95αw zijn deze wanden zeer effectief in het absorberen van geluidsgolven.

geluiddempende bureau voorzetwand
 

Voordelen van geluiddempende bureau voorzetwanden

– Verbeterde akoestiek en concentratie

Dankzij hun hoge akoestische waarde zorgen deze voorzetwanden voor een aanzienlijke vermindering van geluidsprikkels. Dit leidt tot een rustiger werkklimaat waarin medewerkers zich beter kunnen concentreren en productiever zijn.

– Visuele rust en minder afleiding

De gestoffeerde panelen bieden niet alleen akoestische voordelen, maar ook visuele rust. Ze verminderen afleidingsprikkels en creëren een serene werkplek waar werknemers zich beter kunnen focussen op hun taken.

– Eenvoudige en schadevrije installatie

Deze wanden zijn flexibel en handig in gebruik doordat ze eenvoudig en zonder schade aan het bureau kunnen worden bevestigd. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor diverse werkplekken, inclusief zit-sta werkplekken.

– Verbetering van privacy op de werkplek

Onze akoestische voorzetwand biedt een praktische en esthetische oplossing voor het verbeteren van de privacy op de werkplek. Door de wand voor de tafel te klemmen in plaats van erop, functioneert deze als een effectief schaamschot en zichtschot. Dit is vooral handig bij zit-sta werkplekken, waar flexibiliteit en aanpasbaarheid cruciaal zijn.

– Aanpasbare stofferingsopties

Je kunt de voorzetwand volledig aanpassen aan de stijl van je kantoor dankzij de diverse stofferingsopties. Kies uit verschillende hoogwaardige stoffen op de stoffenkaart om een look te creëren die zowel functioneel als aantrekkelijk is.

geluiddempende bureau voorzetwand
 

Specificaties van de geluiddempende bureau voorzetwand:

Hier zijn enkele technische specificaties van onze geluiddempende bureau voorzetwanden:

  • klemcapaciteit: 7 cm
  • akoestiek: gerecyclede kleding, klasse A (0,95αw)
  • frame: aluminium beschikbaar in de kleuren wit 9016, aluminium of zwart 9005
  • stoffering: verschillende opties beschikbaar, zie stoffenkaart
  • positie: 25 cm uit de kant tenzij anders aangegeven
  • hoogte klem: 15 cm van bovenzijde tafelblad tot onderkant paneel
geluiddempende bureau voorzetwand
bevestiging voorzetwand

Conclusie

Geluiddempende bureau voorzetwanden zijn een waardevolle toevoeging aan elke moderne werkplek. Ze bieden niet alleen een verbeterde akoestiek en visuele rust, maar ook een verhoogde privacy, wat bijdraagt aan een hogere concentratie en productiviteit. Dankzij de eenvoudige installatie en flexibele gebruiksmogelijkheden zijn deze wanden de perfecte oplossing voor zowel traditionele als zit-sta werkplekken. Bestel vandaag nog jouw geluiddempende bureau voorzetwand en ervaar zelf het verschil in werkcomfort en efficiëntie.