Loading...

geluiddempende bureau tussenwand

3 weken
3 weken

Deze geluiddempende bureau tussenwand biedt uitstekende akoestiek en is eenvoudig te gebruiken. Moonen groothandel in kantoorartikelen.

Voor 340.00 excl. BTW

aluminium wit zwart

Persoonlijke ondersteuning

Een vraag? Wij staan voor je klaar.

Montage service

Waar nodig bieden wij professionele montage aan

Veilig online betalen

Ideal, Card, Bancontact/MisterCash of KBC

Gratis verzending

Vanaf €150,- door heel Nederland én België

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “geluiddempende bureau tussenwand” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Productomschrijving

Optimaliseer je duo-werkplek met geluiddempende bureau tussenwanden
In een tijd waarin open kantoorruimtes steeds populairder worden, is het essentieel om manieren te vinden om een rustige en productieve werkomgeving te creëren. Geluiddempende bureau tussenwanden zijn de perfecte oplossing voor duo-werkplekken, omdat ze zowel visuele als akoestische rust bieden. Deze tussenwanden kunnen snel en zonder schade aan het frame van de tafel worden gemonteerd, waardoor ze ideaal zijn voor flexibele werkplekken.

Wat is een geluiddempende bureau tussenwand?

Een geluiddempende bureau tussenwand is een speciaal ontworpen akoestisch paneel dat tussen twee werkplekken in wordt geplaatst. Deze wanden zijn gemaakt van hoogwaardig akoestisch materiaal dat geluidsgolven absorbeert, waardoor storende geluiden en visuele afleidingen worden verminderd. Ze zijn eenvoudig te monteren op het frame van de tafel, wat betekent dat de tafels onafhankelijk van de schermen kunnen bewegen zonder dat de hoogte van de schermen verandert.

geluiddempende bureau tussenwand
 

Voordelen van geluiddempende bureau tussenwanden

– Verbeterde akoestiek en concentratie

Met een akoestische waarde van 0,95αw bieden deze tussenwanden een uitstekende geluidsabsorptie. Dit zorgt voor een stillere werkomgeving waarin medewerkers zich beter kunnen concentreren, wat leidt tot een verhoogde productiviteit.

– Visuele en akoestische rust

De tussenwanden creëren een visuele barrière die afleidingsprikkels vermindert. Dit is vooral nuttig in drukke kantooromgevingen waar bewegingen en visuele afleidingen een negatieve invloed kunnen hebben op de concentratie van werknemers.

– Eenvoudige installatie en flexibiliteit

Deze tussenwanden zijn ontworpen voor eenvoudige installatie. Ze kunnen snel en zonder schade aan het frame van de tafel worden bevestigd, en dankzij de bevestiging op het frame blijven alle bureauschermen op dezelfde hoogte, ongeacht de bewegingen van de tafels.

– Aanpasbare stofferingsopties

Je kunt de tussenwand aanpassen aan je persoonlijke smaak en de inrichting van je kantoor met verschillende stofferingsopties. Kies uit een prachtige Lucia, een Carlow met verschillende kleuren draden, of een eigen print. Alle stofferingen zijn te zien op de stoffenkaart, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw werkruimte.

– Meer rust en minder overlast

Onze geluiddempende bureau tussenwanden zijn ontworpen om visuele en akoestische overlast te verminderen. Door deze afscheidingen aan de achterkant of zijkant van het bureau te plaatsen, worden afleidingsprikkels verminderd en kunnen werknemers zich beter concentreren op hun taken. Dit draagt bij aan een rustigere en productievere werkomgeving.

– Stel je ideale werkplek samen

Met onze aanpasbare stofferingsopties kun je jouw ideale bureauscherm samenstellen. Of je nu kiest voor de elegante uitstraling van Lucia, de kleurrijke draden van Carlow, of een eigen print, je kunt zeker zijn van een scherm dat zowel functioneel als stijlvol is.

geluiddempende bureau tussenwand
 

Specificaties van de geluiddempende bureau tussenwand:

Hier zijn enkele technische specificaties van onze geluiddempende bureau tussenwanden:

  • akoestiek: gerecyclede kleding, klasse A (0,95αw)
  • kaderkleuren: aluminium beschikbaar in de kleuren wit 9016, aluminium of zwart 9005
  • stoffering<: verschillende opties beschikbaar, zie stoffenkaart
  • positie pootjes: verschuifbaar 20 cm uit de kant
  • ophoging: hoogtes zijn inclusief 10 cm ophoging en magneten (voor kabelmanagement)
geluiddempende bureau tussenwand alu magneet verschuifbaar
magneet verschuifbaar

Conclusie

Geluiddempende bureau tussenwanden zijn een essentiële toevoeging aan elke moderne werkplek. Ze bieden niet alleen een verbeterde akoestiek, maar ook visuele rust, wat leidt tot een hogere concentratie en productiviteit. Dankzij de eenvoudige installatie, flexibiliteit en aanpasbare stofferingsopties zijn deze tussenwanden de perfecte oplossing voor duo-werkplekken. Bestel vandaag nog jouw geluiddempende bureau tussenwand en ervaar zelf het verschil in je werkprestaties en welzijn.

Andere suggesties…

  • geluiddempende bureau voorzetwand
    geluiddempende bureau voorzetwand
    Voor 363.00 excl. BTW
  • geluiddempende bureau opzetwanden
    geluiddempende bureau opzetwanden
    Voor 296.00 excl. BTW

Andere suggesties…

  • geluiddempende bureau voorzetwand
    geluiddempende bureau voorzetwand
    Voor 363.00 excl. BTW
  • geluiddempende bureau opzetwanden
    geluiddempende bureau opzetwanden
    Voor 296.00 excl. BTW