Loading...

geluiddempende scheidingswand

3 weken
3 weken

Deze geluiddempende scheidingswand biedt uitstekende akoestiek en decoratie en is eenvoudig te gebruiken. Ontdek het vandaag nog bij Moonen.

Voor 370.00 excl. BTW

aluminium wit zwart

Persoonlijke ondersteuning

Een vraag? Wij staan voor je klaar.

Montage service

Waar nodig bieden wij professionele montage aan

Veilig online betalen

Ideal, Card, Bancontact/MisterCash of KBC

Gratis verzending

Vanaf €150,- door heel Nederland én België

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “geluiddempende scheidingswand” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Productomschrijving

Ontdek de voordelen van onze geluiddempende scheidingswand
Een rustige en productieve werkomgeving is essentieel voor zowel bedrijven als individuele werknemers. Onze geluiddempende scheidingswanden, ook bekend als akoestische roomdividers, bieden een innovatieve oplossing om de akoestiek te verbeteren en een serene werkomgeving te creëren. Deze wanden bieden niet alleen visuele afscheiding, maar verbeteren ook de geluidsdemping in de ruimte, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik tussen werkplekken of als vrijstaand akoestisch kamerscherm.

Creëer een persoonlijke look

Onze op maat gemaakte akoestische panelen bieden talloze mogelijkheden om jouw ruimte een unieke uitstraling te geven. We bieden diverse stofferingen, kleuren en afmetingen om uit te kiezen, en je kunt zelfs je eigen afbeelding laten afdrukken op de stoffering. Wil je een persoonlijke print? Neem dan contact met ons op en we sturen je een document met instructies voor het aanleveren van de print in de juiste grootte en kwaliteit. Verder heb je de keuze uit verschillende voetstellen, zoals een plat voetstel, verstelbare kokervoet of een verrijdbaar voetstel, voor de perfecte afwerking.

Geluiddempende Scheidingswand

Voordelen van geluiddempende scheidingswanden

– Verbeterde akoestiek

Met een akoestische waarde van 0,95αw bieden onze scheidingswanden een uitstekende geluidsdemping. Dit is vooral nuttig in drukke kantooromgevingen, waar geluidsprikkels de concentratie en productiviteit kunnen verstoren. Onze wanden absorberen geluidsgolven effectief, waardoor de geluidsomgeving merkbaar verbetert.

– Visuele afscheiding en rust

Naast akoestische voordelen bieden de scheidingswanden ook visuele afscheiding. Dit helpt om een gevoel van privacy te creëren en vermindert visuele afleidingen, wat bijdraagt aan een rustigere en meer geconcentreerde werkomgeving.

– Flexibiliteit en maatwerk

Onze akoestische scheidingswanden zijn volledig aanpasbaar. Kies uit verschillende stofferingen en kleuren om de wanden aan te passen aan jouw specifieke interieur en stijl. Bovendien kun je de wanden in diverse afmetingen bestellen, zodat ze perfect passen in jouw ruimte.

– Verschillende voetstellen

Voor een optimale afwerking bieden we verschillende opties voor voetstellen. Kies uit een standaard voetstel, een plat voetstel, een verstelbare kokervoet of een verrijdbaar voetstel, afhankelijk van jouw behoeften en de indeling van je ruimte. De voetstellen kunnen ook 25 cm uit de kant geplaatst worden, tenzij anders aangegeven.

Creëer een prettige werkplek

Onze akoestische scheidingswanden helpen bij het creëren van een prettige en productieve werkplek door geluidsprikkels te verminderen en visuele rust te bieden. Of je nu een open kantoorruimte wilt opdelen in kleinere werkplekken, of een rustige hoek wilt creëren in een drukke omgeving, onze scheidingswanden bieden de perfecte oplossing. Dankzij de mogelijkheid om de wanden op maat te maken, kun je de ideale werkomgeving creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Geluiddempende Scheidingswand

Specificaties van de geluiddempende scheidingswand:

Hier zijn enkele technische specificaties van onze geluiddempende scheidingswanden:

  • akoestiek: gerecyclede kleding, klasse A (0,95αw)
  • frame: 5 cm dik, verkrijgbaar in de kleuren wit 9016, aluminium of zwart 9005
  • stoffering: diverse opties beschikbaar, zie stofferingskaart
  • voetstel: standaard / plat / verstelbaar / verrijdbaar
  • positie voetstel: 25 cm uit de kant tenzij anders aangegeven
Geluiddempende Scheidingswand
verrijdbaar onderstel

Conclusie

Onze geluiddempende scheidingswanden zijn een waardevolle toevoeging aan elke werkruimte. Ze bieden niet alleen uitstekende akoestische demping, maar ook visuele afscheiding, waardoor een rustige en geconcentreerde werkomgeving ontstaat. Met diverse maatwerkopties en voetstellen kun je de wanden perfect aanpassen aan jouw specifieke behoeften en interieur. Bestel vandaag nog jouw akoestische scheidingswand en ervaar de voordelen van een geoptimaliseerde werkplek.