Loading...

geluiddempend concentratiescherm

3 weken
3 weken

Verhoog je concentratie en creëer een rustige en persoonlijke ruimte met ons geluiddempend concentratiescherm, beschikbaar in vier kleuren.

139.00 excl. BTW

groen blauw oranje antraciet

Persoonlijke ondersteuning

Een vraag? Wij staan voor je klaar.

Montage service

Waar nodig bieden wij professionele montage aan

Veilig online betalen

Ideal, Card, Bancontact/MisterCash of KBC

Gratis verzending

Vanaf €150,- door heel Nederland én België

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “geluiddempend concentratiescherm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Productomschrijving

Verhoog je concentratie en creëer een rustige werkplek met een geluiddempend concentratiescherm
In de hedendaagse dynamische werkomgeving is het vaak lastig om je volledig te concentreren. Omringende geluiden, visuele afleidingen en een gebrek aan privacy kunnen een negatief effect hebben op je productiviteit. Gelukkig is er een oplossing die eenvoudig, stijlvol en effectief is: het geluiddempend concentratiescherm. Dit scherm biedt een ideale combinatie van geluidsabsorptie, esthetiek en gebruiksgemak, waardoor je een rustige en persoonlijke werkruimte kunt creëren, waar je ook werkt.

Wat is een geluiddempend concentratiescherm?

Een geluiddempend concentratiescherm is een akoestisch paneel speciaal ontworpen om een rustige en persoonlijke werkplek te creëren door omgevingsgeluiden te dempen en visuele afleidingen te verminderen. Het scherm is vervaardigd van hoogwaardig akoestisch materiaal met een dikte van 4 cm, bekleed met een luxe vilt-look stof. Deze schermen zijn verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren: antraciet, blauw, groen en oranje. De sterke stoffering en warme uitstraling maken dit scherm niet alleen functioneel, maar ook een esthetische aanvulling op elke werkruimte.

geluiddempend concentratiescherm
 

Voordelen van een geluiddempend concentratiescherm

– Geluidsabsorberend ontwerp

Het primaire voordeel van dit concentratiescherm is de geluidsabsorptie. Door het gebruik van gerecyclede kleding met akoestische eigenschappen (klasse A, 0,95αw) worden omgevingsgeluiden effectief gedempt. Dit zorgt voor een stillere werkomgeving, wat je concentratie en productiviteit aanzienlijk verbetert.

– Creëert een persoonlijke ruimte

Naast het dempen van geluid, fungeert het scherm als een visuele afscheiding. Dit biedt niet alleen rust voor de gebruiker, maar ook voor anderen in dezelfde ruimte. Of je nu thuis werkt, in een open kantoorruimte of in een bibliotheek, het concentratiescherm helpt je een persoonlijke en afgebakende werkplek te creëren.

– Gebruiksvriendelijk en veelzijdig

Het scherm is ontworpen voor gebruiksgemak en flexibiliteit. Het kan eenvoudig op elke tafel worden geplaatst en is geschikt voor verschillende tafelgroottes. Bovendien is het inklapbaar, waardoor je het scherm gemakkelijk kunt opbergen wanneer je het niet gebruikt. De korte zijkanten klap je eenvoudig naar achteren, zodat het scherm compact en ruimtebesparend is.

– Stijlvolle en duurzame stoffering

De stoffering van het concentratiescherm bestaat uit 85% polyester en 15% katoen, wat niet alleen voor een luxe uitstraling zorgt, maar ook duurzaam en gemakkelijk schoon te houden is. De keuze uit vier kleuren – antraciet, blauw, groen en oranje – geeft je de mogelijkheid om het scherm aan te passen aan je persoonlijke smaak en de inrichting van je werkruimte.

geluiddempend concentratiescherm
 

Waarom kiezen voor een geluiddempend concentratiescherm?

  1. Verhoogde concentratie en productiviteit
    Door de geluidsabsorberende eigenschappen van het scherm kun je je beter concentreren op je werk, zonder afleiding van omgevingsgeluiden. Dit leidt tot een hogere productiviteit en minder stress.
  2. Flexibiliteit en gebruiksgemak
    De veelzijdigheid en het eenvoudige gebruik maken dit scherm ideaal voor verschillende werkplekken. Of je nu een vaste werkplek hebt of regelmatig van locatie wisselt, het concentratiescherm biedt altijd een rustige en persoonlijke werkruimte.
  3. Stijlvolle en duurzame keuze
    Met zijn luxe vilt-look stof en duurzame materialen is het concentratiescherm niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle aanvulling op je werkplek. De keuze uit verschillende kleuren zorgt ervoor dat het scherm naadloos past bij jouw persoonlijke stijl en de inrichting van je kantoor.
geluiddempend concentratiescherm
 

Specificaties van het geluiddempend concentratiescherm:

Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden en de technische details van het geluiddempend concentratiescherm, volgen hier de specificaties:

  • akoestiek: gemaakt van gerecyclede kleding, klasse A (0,95αw)
  • kleuren: groen, blauw, oranje, antraciet
  • stoffering: 85% polyester en 15% katoen
  • 70 cm model: 69x50x34 cm (BxHxD)
  • 90 cm model: 89x50x44 cm (BxHxD)

Conclusie

Het geluiddempend concentratiescherm is een onmisbare tool voor iedereen die op zoek is naar meer rust en concentratie in de werkomgeving. Met zijn geluidsabsorberende eigenschappen, stijlvolle ontwerp en gebruiksgemak biedt dit scherm een perfecte oplossing om een rustige, persoonlijke en productieve werkplek te creëren. Investeer in een geluiddempend concentratiescherm en ervaar zelf het verschil in jouw werkprestaties en algehele welzijn.

Andere suggesties…

  • akoestische-telefooncel
    akoestische telefooncel
    Voor 999.00 excl. BTW

Andere suggesties…

  • akoestische-telefooncel
    akoestische telefooncel
    Voor 999.00 excl. BTW