Loading...

klaptafel Juan

1 week
1 week

Klaptafel Juan is beschikbaar in vier schitterende kleuren en kan desgewenst gecombineerd worden met 4 bijpassende stoelen uit de Juan serie.

55.00 excl. BTW

beige blauw cappuccino groen

Persoonlijke ondersteuning

Een vraag? Wij staan voor je klaar.

Montage service

Waar nodig bieden wij professionele montage aan

Veilig online betalen

Ideal, Card, Bancontact/MisterCash of KBC

Gratis verzending

Vanaf €150,- door heel Nederland én België

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “klaptafel Juan” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Productomschrijving

De perfecte buitenervaring: ontdek de veelzijdige klaptafel Juan
Als je op zoek bent naar de perfecte toevoeging aan je buitenruimte, dan is de klaptafel Juan precies wat je nodig hebt. Dit tafeltje, beschikbaar in trendy kleuren, brengt een vleugje Parijse bistro-stijl naar je tuin, balkon of terras. Hier ontdek je waarom de klaptafel de ideale keuze is voor jouw buitenervaring en hoe je deze optimaal kunt benutten.

Waarom kiezen voor de klaptafel Juan?

De klaptafel biedt een unieke combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Of je nu geniet van een ontspannen ontbijt met een croissant of een romantisch diner bij zonsondergang, deze tafel zorgt altijd voor de perfecte ambiance. Hier zijn enkele redenen waarom de klaptafel Juan een uitstekende keuze is:

1. Stijlvolle uitstraling: Het design van de klaptafel Juan is geïnspireerd op de klassieke Parijse bistro’s. Dit geeft je buitenruimte een elegante en uitnodigende sfeer, ideaal voor zowel informele als formele gelegenheden.

2. Beschikbaarheid in trendy kleuren: De trendy klaptafel is beschikbaar in 4 kleuren, waardoor je gemakkelijk een exemplaar kunt vinden dat perfect past bij jouw persoonlijke stijl en de inrichting van je buitenruimte.

3. Compact en inklapbaar ontwerp: Dankzij het slimme, inklapbare ontwerp is de klaptafel Juan zeer ruimtebesparend. Dit maakt het de perfecte keuze voor kleinere buitenruimtes zoals balkons en terrassen. Je kunt de tafel eenvoudig opbergen wanneer je hem niet gebruikt, zonder dat dit veel ruimte in beslag neemt.

Tips voor het onderhoud van je klaptafel Juan

Hoewel de klaptafel weerbestendig is, zijn er toch enkele onderhoudstips die je kunt volgen om de levensduur van je tafel te verlengen:

1. Regelmatig schoonmaken: Veeg de tafel regelmatig af met een vochtige doek om vuil en stof te verwijderen. Gebruik milde zeep als dat nodig is, maar vermijd agressieve schoonmaakmiddelen die de afwerking kunnen beschadigen.

2. Beschermen tegen extreme weersomstandigheden: Hoewel de tafel bestand is tegen weer en wind, kan het verstandig zijn om hem te beschermen tegen extreme weersomstandigheden zoals hevige regen of sneeuw. Overweeg een beschermhoes of berg de tafel op tijdens de wintermaanden.

3. Periodiek controleren: Controleer regelmatig de schroeven en verbindingen om ervoor te zorgen dat alles stevig blijft. Dit voorkomt wiebelen en verlengt de levensduur van de tafel.

Klaptafel Juan

De Juan klapstoelen zijn per 4 stuks optioneel bij te bestellen.

Specificaties van de klaptafel Juan

Om een beter beeld te krijgen van de klaptafel Juan, zijn hier de specificaties die je moet weten:

  • afmetingen: 74x60x60 cm (HxBxD)
  • onderstel: gemaakt van staal, wat zorgt voor een stevige en stabiele basis
  • tafelblad: gemaakt van aluminium, wat het lichtgewicht en weerbestendig maakt
  • weerbestendig: dankzij de duurzame materialen kan de tafel zonder problemen buiten blijven staan, ongeacht de weersomstandigheden
  • optioneel: stoelen uit dezelfde reeks Juan

Conclusie

De klaptafel Juan is de ideale keuze voor iedereen die een stijlvolle en functionele toevoeging aan zijn buitenruimte zoekt. Met zijn Parijse bistro-stijl, compacte ontwerp en weerbestendige materialen biedt deze tafel alles wat je nodig hebt om van je buitenervaring te genieten. Of je nu een klein balkon, een ruime tuin of een gezellig terras hebt, de klaptafel Juan past perfect in elke setting. Maak je buitenruimte compleet en ervaar de charme van een Parijse bistro bij jou thuis!

Andere suggesties…

  • Klapstoel Juan
    klapstoel Juan
    42.00 excl. BTW

Andere suggesties…

  • Klapstoel Juan
    klapstoel Juan
    42.00 excl. BTW